Shopware ERP koppelingen

SHOPWARE IS TE KOPPELEN AAN VERSCHILLENDE ERP SYSTEMEN

Enterprise Resource Planning (ERP) systemen zijn systemen die ingericht zijn ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen. Het gebruik van ERP systemen maakt het onderhouden van een webshop een stuk gemakkelijker. Ze halen een hoop werk uit handen waardoor je je kan focussen op de groei van je onderneming. Deze systemen zijn ook goed te koppelen aan Shopware, waardoor het managen van de webshop stukken gemakkelijker wordt. Er zijn verschillende ERP systemen die aan Shopware gekoppeld kunnen worden. Enkele van deze systemen zijn:

Exact 

De ERP software van Exact brengt de logistieke, financiële, project gerelateerde en administratieve bedrijfsprocessen samen in één efficiënt systeem. Iedereen in dit systeem heeft toegang tot dezelfde informatie en gegevens waardoor data niet dubbel ingevoerd wordt en de kans op fouten minimaal is. 

AFAS

Met de software van AFAS beheer je al je administratieve bedrijfsprocessen in één systeem. Denk hierbij aan het beheer van de financiële administratie tot aan het beheren van relaties met klanten. Dit systeem zorgt er voor dat al deze activiteiten samenkomen in een efficiënte omgeving, zodat jij je kan richten op je kerntaken.

Microsoft Dynamics

Het ERP systeem van Microsoft Dynamics is ontworpen om alle bedrijfsprocessen weer te geven in een overzichtelijke omgeving. Regel vanuit dit systeem alles op het gebied van verkoop en marketing, klantenservice, finance, voorraadbeheer en HR. 

Snelstart

Snelstart is hét systeem voor een makkelijke boekhouding. Met dit systeem stuur je facturen, maak je offertes en doe je de BTW aangifte in een makkelijk en centraal systeem. Koppel dit aan je Shopware webshop zodat je financiële administratie nooit meer dubbel ingevoerd wordt! 

Vragen? Koffie?