Lakefields magento module

Om zeer compleet te kunnen starten heeft ons eigen template in de basis al de volgende functionaliteiten standaard geïnstalleerd


 • Mega Menu module
 • Slider module 
 • SEO Landingspagina module
 • SEO Layered navigation module
 • BTW check module
 • Blog module
 • Betaal provider
 • Cookie policy module
 • Google Tag Manager module

Mega Menu Module

Het menu op je webshop is, naast zoeken, een van de belangrijkste navigatie onderdelen in je webshop. Door de toevoeging van de Amasty Mega Menu Module heb je als webshop eigenaar een krachtige tool in handen om je menu te beheren. Door de toevoeging van deze module is het mogelijk om:

 • Toevoegen van normale pagina’s aan het menu
 • Toevoegen van CMS blokken, producten, afbeeldingen en banners aan een specifieke menu categorie
 • Labels toe te voegen aan een menu item om hem meer op te laten vallen
 • Verschillende soorten layouts voor het menu toe te passen

Banner slide module

Lakefields heeft een eigen slider module ontwikkeld waarmee het gemakkelijk wordt om op de homepage een slider toe te voegen. De slider module kan gemakkelijk worden beheerd in de backend zodat het promoten van een nieuw product op de homepage in een handomdraai is gebeurd. 

Landingspagina module

Amasty Landingpage module stelt je in staat om flexibel landingspagina’s te maken bijvoorbeeld merken, type producten, acties of zelfs combinaties van attributen. Iedere landingspagina kan worden voorzien van een eigen url, metagegevens, titel en verschillende omschrijvingen

Btw check

 De BTW check module is een betaalde module van Geissweb. Deze module controleert realtime of een ingevoerd BTW nummer geldig is en correct is ingevoerd. Wanneer een BTW nummer geldig is, en het betreft een buitenlands adres kan er automatisch 0% BTW worden gerekend.

Amasty Layered Navigation wordt standaard toegevoegd. Hierdoor krijg je als shop eigenaar meer functionaliteiten om te filteren in de gelaagde navigatie zoals een prijs-slider. Daarnaast worden alle filter url’s omgezet naar SEO vriendelijke urls.

informatie zoals bezoekersaantallen en bezochte pagina’s. Daarnaast kunnen we middels de tag manager ook meten hoeveel doelen er worden behaald en welke artikelen er gekocht worden. Door de toevoeging van de enhanced e-commerce tracking wordt het ook mogelijk om rapportage te maken op de zichtbaarheid van producten in een categorie etc. In een later stadium kunnen we met de Tag Manager ook heel gericht pagina’s of onderdelen van pagina’s doormeten en eventuele betaalde adwords (of vergelijkbare) campagnes doormeten.We voegen standaard de gratis versie toe van Weltpixel en stellen de basis in waardoor bezoekers worden gemeten. Het instellen van geavanceerde statistieken en rapportages is een optionele toevoeging.

Betaalprovider

Op de webshop dient een klant vanzelfsprekend ook te kunnen afrekenen. Het daadwerkelijk betalen gebeurd meestal bij een externe partner, een zogenaamde Payment Service Provider (PSP). Een PSP is een partij die de koppeling met de verschillende betaalmogelijkheden zoals iDeal, CreditCards, PayPal, Bancontact etc. al voor je gemaakt heeft en onderhoud. De PSP zorgt ervoor dat de klant kan betalen met de voor hem meest gewenste methode en zal jou hiervan op de hoogte houden. Payment Service Providers waar Lakefields ervaringen mee heeft zijn:

 • MollieSiSow (Huidige provider)
 • Multisafepay

Om snel van start te kunnen wordt er gestart met het eigen template van Get.Noticed zelf. Het eigen ontwerp zal worden aangepast naar het logo, kleurstelling en lettertype van Automotive Line. Hierdoor staat er binnen enkele dagen een compleet functionerende webshop met daarin alle bovenstaande modules geïnstalleerd en geconfigureerd. 

Waarom voor Lakefields kiezen?

CONVERSIE

Lakefields en shopware zijn de ideale combinatie voor een conversie gerichte webshop.

ERVARING

Wij hebben meer dan 10 jaar e-commerce ervaring voor zowel kleine als grote webshops. Wij werkten onder anderen samen met BAM en Wickey.

PARTNERS

We bouwen alleen in overleg. Wij geven advies uit ervaring, maar jij bepaalt uiteindelijk hoe je het wilt hebben. Staan wij ergens niet achter dan zullen we daarvoor met je in gesprek gaan.

ONZE KLANTEN