Magento 2

Magento is een van de meest aantrekkelijke e-commerce pakketten wereldwijd. Het overgrote deel van de serieuzere webshops maakt dan ook gebruik van deze techniek. Het grote voordeel van Magento is dat het open-source is, wat inhoudt dat de techniek beschikbaar is voor iedereen. Hierdoor kent het Magento landschap een grote community met ontwikkelaars voor bijvoorbeeld modules. 

Wat voor een webshop zoek jij?

Wil je een professionele webshop, die alles kan? Dan is Magento 2 een goed systeem om te overwegen. Het systeem dekt alle standaard aspecten voor een webshop, waardoor je geen belangrijke functies mist. Het bijhouden van je voorraad, het bouwen van een grote catalogus, BTW afhandeling voor buitenlandse bestellingen. Dit kan allemaal via Magento gedaan worden. Voor deze functies hoef je niet meer te zoeken, ze zijn direct in het systeem geïntegreerd.
Voordelen van Magento 2

Responsive webdesign 

Gebruikvriendelijk door shopbeheer & systeembeheer

Software die mee schaalt met je business 

Perfecte snelheid

Een eenvoudig product- en catalogus beheer heeft

Functionaliteiten die je als retailer nodig hebt 

  Features als: voorraadbeheer

Hulp van begin- tot eindpunt!

WAAROM LAKEFIELDS? 

Lakefields werkt al jaren met Magento. Alle bouwers zijn Magento gecertificeerd en kennen het systeem van binnen en van buiten. We weten waar we op moeten letten wanneer we gebruik maken van modules van derden en draaien onze hand niet om voor maatwerk aanpassingen. We weten als geen ander hoe belangrijk een webshop is voor de continuïteit van je bedrijf. Ons eigen template is dat ook zo ontworpen dat de meest gangbare functionaliteiten er al in zitten.  

LAKEFIELDS MAGENTO MODULE BEVAT

Mega Menu module 

Slider module SEO
 
Landingspagina  module

SEO Layered navigation module

BTW check module

Blog module

Betaal provider

Cookie policy module

Google Tag Manager module


DAARNAAST KRIJG JE 


Marketing Advanced statistiek:

Google Analytics, 
Google Tag Manager
& Hotjar.

Project Management 

Het aanpassen naar je eigen kleuren, lettertype en logo

50 uur vrij te besteden uren voor aanpassingen in de webshopKIES JE SUPPORT PAKKET

BASIS
0
uur support, betaal alleen wanneer je ons nodig hebt.

START 
standaard upgrades + 15 uur support ( 1 uur buiten kantoortijden) + dedicated accountmanager.

GROEIEN
standaard upgrades + 40 uur support (6 uur buiten kantoortijden)  + dedicated accountmanager + wij ontwikkelen continu mee aan je webshop 

''Lakefields heeft al meer dan 10 jaar ervaring in Magento''

Tech & Innovation director, Randy Cillekens

Magento versus Shopware

Het e-commerce systeem van Magento 2 bestaat al jaren en dat is te merken. Sinds het bedrijf is overgestapt op magento 2 is er meer aandacht besteed aan de mogelijkheden die het systeem ‘future proof’ maken. Hoewel het systeem niet zelf alle functionaliteiten standaard geïntegreerd heeft zijn er onmenselijk veel functionaliteiten die via derde partijen verkregen en geïnstalleerd kunnen worden. Magento is een duurdere optie dan Shopware, maar dit wordt gecompenseerd met de functionaliteiten die er zijn. Shopware heeft een beter instapmodel om klein te beginnen, maar biedt alsnog de mogelijkheid om een miljoenen webshop te worden en op te schalen. Wil je meer lezen over de verschillen tussen Magento en Shopware? Bekijk hier de blog. 

Magento hosting

Van Magento 1 naar Magento 2

De ondersteuning voor Magento 1 is officieel per 1 juni van 2020. Bij Lakefields kunnen wij Magento 1 integreren naar Magento 2. Ten opzichte van Magento 1 biedt Magento 2 veel voordelen. De grootste voordelen zitten vooral in de nieuwe technische opbouw waardoor Magento stabieler is in het gebruik en klaar is voor de toekomst. De API is vernieuwd, protoype is verleden tijd, requireJS heeft zijn intreden er is standaard ondersteuning voor PHP 7 en er kan gebruik worden gemaakt van less of sass CSS preprocessor. Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op!

Voor wie is Magento 2?

Magento is voor professionele ondernemers die alle facetten van e-commerce wil inzetten. Magento is ontworpen om een totaalconcept voor commerce neer te zetten, waardoor het platform verschillende functionaliteiten aanbiedt. Zowel voor de B2B als B2C markt kan gebruik maken van Magento. Wil je bijvoorbeeld offertes aanvragen, aankopen doen op rekening en snel grote orders laten plaatsen, dan is de commerce versie voor jou! Lees onze blog over de verschillen tussen open source en commerce.