Voor wie is magento 2?

Wanneer kies ik voor Magento 2?

Magento 2 biedt veel mogelijkheden voor online webshop eigenaren, maar wanneer is Magento de juiste keuze? Hieronder vind je een aantal gevallen waarin Magento 2 een goede keuze voor je kan zijn: 

Geen budget, tijd of resource beperkingen.
Belangrijk om te weten is dat een webshop bouwen in Magento 2 prijzig kan worden. Je zult verschillende plugins moeten toevoegen die vaak gekocht moeten worden. Het bijhouden van deze webshop kost ook meer tijd en resources dan bij een ander platform. Hou hier dus rekening mee als je overweegt Magento 2 te gebruiken. 

All in one oplossing

Als je een systeem wilt dat alles kan, dan is Magento 2 een goed systeem om te overwegen. Het systeem dekt alle standaard aspecten voor een webshop, waardoor je geen belangrijke functies mist. Het bijhouden van je voorraad, het bouwen van een grote catalogus, BTW afhandeling voor buitenlandse bestellingen kan allemaal via Magento gedaan worden. Voor deze functies hoef je niet meer te zoeken, ze zijn direct in het systeem geïntegreerd.

Grote Community

Magento 2 is een populair platform met wereldwijd een enorme community. De community bestaat uit partners die hun eigen software hebben gekoppeld zoals boekhoudpakket, erp systemen en marketing automation tools. Maar er zijn ook een groot aantal leden die uitbreidingen hebben gebouwd op de bestaande interface van Magento zoals SEO modules, betaal modules en verzend mogelijkheden. 

Weinig technische kennis vereist

Voor het gebruik van Magento 2 hoeft een webshop eigenaar geen grote technische kennis te hebben. Het dashboard is overzichtelijk en het is makkelijk voor een nieuwe gebruiker om in te stappen. Mocht het toch nog niet helemaal duidelijk zijn, is er online veel informatie te vinden. Maar bellen of een support vraag insturen bij Lakefields kan natuurlijk ook altijd. We staan voor je klaar.