Shopware Hosting

Hosting is een belangrijk onderdeel van je Shopware webshop. Lakefields zorgt ervoor dat je een stabiele en veilige omgeving hebt voor je webshop of je nu net start met je webshop of al duizenden bezoekers per dag ontvangt. 

Welke hostingprovider kies ik?

Er zijn enorm veel hostingproviders. Hierdoor kan het moeilijk zijn om de juiste provider te vinden voor je webshop. Bij het kiezen van een hostingprovider is het belangrijk dat je voor kwaliteit kiest en niet per definitie voor de goedkoopste aanbieder. Naast kwalitatief goede hosting wil je ook graag support wanneer je webshop het nodig heeft. 

Gelukkig heeft Lakefields het moeilijke uitzoekwerk al voor je gedaan. Samen met onze partner Hipex zorgen we ervoor dat je webshop optimaal presteert en support ontvangt op momenten dat het nodig is. 

Veiligheid

Veiligheid van de data van je bezoekers is minstens zo belangrijk dat het verzamelen van de data van je bezoekers. Door het toevoegen van een firewall, een IPS (Intrusion Protection System), Brute Force Protection en beveiliging tegen robots zorgen we er voor dat je data veilig is. 

24/7 support

Mocht het nodig zijn, staan we 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar voor je klaar. Wij staan voor je klaar wanneer je webshop ons nodig heeft. 

Heb je een webshop met minder behoeften, dan is het ook mogelijk om support af te nemen voor alleen over dag.