Shopware software

Deze open-source software vormt de basis van een webshop.
Je voegt niet alleen je producten toe, maar creëert een mooie beleving voor je klanten. Het platform is enorm gebruiksvriendelijk, waardoor je makkelijk en snel kan werken. Je kan gemakkelijk de status van een bepaalde bestelling bekijken, producten bijwerken en een landingspagina maken. Daarnaast kan je je voorraadbeheer, kassasysteem en boekhoudpakket integreren.

Gebruiksgemak en beleving

Shopware is ontwikkeld met twee primaire doelen in gedachten.
De eerste is gebruiksvriendelijkheid.  Door een gemakkelijke lay- out, het gebruiksvriendelijke drag & dropsysteem en een eenvoudig product- en catalogus beheer, is Shopware voor zowel beginners als gevorderden een logisch systeem.  Daarnaast speelt Shopware in op een ultieme klantbeleving door te focussen op een totaalbeleving.  Bij Shopware uit zich dat in ultieme klantbeleving en de mogelijkheid om klanten gepersonaliseerde producten te laten zien. 

Tijdelijke actie: Minimaal 3945,- euro korting

 •   Shopware biedt 6 maanden gratis Shopware Professional edition t.w.v. 1295,- euro. 

 •   6 maanden gratis hosting van Hipex t.w.v 450 euro.

 •   Gratis transacties via Mollie tot een orderbedrag van €5.000 euro. 

 •   Lakefields biedt 6 maanden gratis onderhouds- en update support t.w.v. 1200 euro.

 •   Lakefields biedt 10% korting op Implementatie uren t.w.v. 1000 euro.

 • * Geen addertjes onder het gras: na 6 maanden mag je kosteloos alles opzeggen! Wil je wel doorgaan met Shopware?
  Dan gelden de normale tarieven weer.  Wil je meer weten? 

Wat zijn de voordelen van shopware?

Hoge mate van schaalbaarheid

klanten gepersonaliseerde ‘product streams’ te laten zien

Uitgebreide marketing functionaliteiten

Lay- outs gemakkelijk kan aanpassen middels een drag en drop systeem

Een eenvoudig product- en catalogus beheer heeft

Een ultieme klantervaring biedt

Benadering van klanten op basis van interesses en eerder winkelgedrag.

Hulp van begin- tot eindpunt!

Gebouwd op basis van Symfony

Shopware is gebaseerd op het PHP-framework van Symfony. Dit framework heeft zich keer op keer bewezen als hét framework voor grote enterprise applicaties. Symfony biedt enorm veel flexibiliteit, betrouwbaarheid en een grote community. Verder kan het eenvoudig getest worden en is er een goede documentatie over het framework. Ook is het minder complex en is het dus makkelijker voor PHP developers om mee te werken. Lees hier alle 6 voordelen van Shopware

Uitgebreide marketing mogelijkheden

Er worden verschillende marketingtools meegeleverd. Genereer verkeer, bereik én conversie. Naast deze meegeleverde tools zijn er ook enorme hoeveelheid aan tools te vinden in de Shopware Store. 

Gericht op beleving

 Door middel van de shopping world's wordt de klant op reis genomen door je webshop. Geef je klanten hiermee een unieke beleving die ze nooit zullen vergeten. 

Headless is standaard

Het frontend en backend zijn van elkaar gescheiden. Dit biedt enorme flexibiliteit en maakt het een stuk makkelijker en sneller om innovaties en testomgevingen te implementeren.

Makkelijk pagina's bouwen

In Shopware is het erg makkelijk om pagina’s te bouwen. Hiervoor is er namelijk de Page Builder. Hiermee kun je gemakkelijk pagina’s bouwen en content blokken toevoegen aan bestaande pagina’s.

Voor wie is Shopware?

Shopware is voor iedere webshop ondernemer een prima oplossing. Er zijn verschillende licenties beschikbaar. De community licentie is de gratis licentie voor de beginnende webshop en dit loopt op naar de Enterprise licentie voor de grote gevestigde e-commerce onderneming. Shopware is ook perfect voor de fysieke winkel die er een webshop bij wil. Zo biedt het platform een geïntegreerde functie die de fysieke winkel naadloos koppelt aan de webshop. 

Geïntegreerd Enterprise Resource Planning Pakket

Shopware biedt zelf een geïntegreerde ERP oplossing. Deze oplossing heet Pickware. Dit ERP pakket biedt de oplossing om het kassasysteem te koppelen en warehouse management zoals voorraadbeheer uit te voeren. Het is ook mogelijk om je eigen ERP-systeem te koppelen. Wil je toch gebruik maken van de plugin? Dan integreert deze belangrijkste ERP functies in het Shopware backend:

 • Inkoop en order management
 • Voorraad management
 • Retouren
 • Rapportage omzet, winst

Shopware versus Magento

Shopware biedt dus vele functies en uitbreidmogelijkheden. Op dat gebied is het vergelijkbaar met software als Magento. Het belangrijkste verschil is dat je met Shopware veel beter je wensen op maat kunt realiseren. Het is een veelzijdig en gebruiksvriendelijke webshop.