DE VOORDELEN VAN SHOPWARE

Wat zijn DE VOORDELEN VAN SHOPWARE?

Gebouwd op basis van Symfony

Shopware is gebaseerd op het PHP-framework van Symfony. Dit framework heeft zich keer op keer bewezen als hét framework voor grote enterprise applicaties. Symfony biedt enorm veel flexibiliteit, betrouwbaarheid en een grote community. Verder kan het eenvoudig getest worden en is er een goede documentatie over het framework. Ook is het minder complex en is het dus makkelijker voor PHP developers om mee te werken. 

Headless is de standaard

Het frontend en backend zijn van elkaar gescheiden. Dit biedt enorme flexibiliteit. Zaken die in het backend geregeld zijn worden vaak niet beïnvloed door wijzigingen die gemaakt worden in het frontend. Dit maakt een stuk makkelijker en sneller om innovaties en testomgevingen te implementeren. 

Makkelijk pagina’s bouwen

In Shopware is het erg makkelijk om pagina’s te bouwen. Hiervoor is er namelijk de Page Builder. Hiermee kun je gemakkelijk pagina’s bouwen en content blokken toevoegen aan bestaande pagina’s.

Geïntegreerd ERP Pakket

Shopware biedt zelf een geïntegreerde ERP oplossing. Deze oplossing heet Pickware. Dit ERP pakket biedt de oplossing om het kassasysteem te koppelen en warehouse management zoals voorraadbeheer uit te voeren. Deze plugin integreert de belangrijkste ERP functies in het Shopware backend:

  • Inkoop en order management
  • Voorraad management
  • Retouren
  • Rapportage omzet, winst


Het is ook mogelijk om je eigen ERP-systeem te koppelen aan Shopware. Meer informatie over deze koppelingen vind je op deze pagina.

Uitgebreide marketing mogelijkheden

In de Professional en Enterprise editie van Shopware worden verschillende marketingtools meegeleverd. Deze maken het voor de marketeer een stuk makkelijker om meer verkeer, bereik en conversie te genereren. Naast deze meegeleverde tools is er nog een enorme hoeveelheid aan tools te vinden in de Shopware Store. Wil je meer weten over de meegeleverde marketingtools? Klik dan op deze link.

Gericht op beleving

Door middel van de shopping world's wordt de klant op reis genomen door je webshop. Geef je klanten hiermee een unieke beleving die ze nooit zullen vergeten.

Vragen? Koffie?